34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Om Gyldendal-gruppen

I 250 år har Gyldendal leveret kvalitet og mangfoldighed, kulturel og demokratisk debat, kunst og underholdning til danske læsere.

Store læseoplevelser siden 1770

Gyldendal er Danmarks største forlag og blev grundlagt i 1770 af Søren Gyldendal. Siden dengang har vi arbejdet på at berige danske læsere i alle aldre med læseoplevelser, der underholder, udfordrer og gør os klogere. 

Gyldendals Bogklubber kom til verden i 1966. Vi er et fællesskab, der samler over 150.000 bogelskere, som er medlem af en af vores mange bogklubber. Gennem tiderne har vi leveret mere end 30 millioner bøger.

Koncernen Gyldendal er et aktieselskab og hovedaktionærerne er fonden bag Lousiana, Museumsfonden af 7. december 1966, og Augustinus Fonden.

Forlaget Gyldendal og Gyldendals Bogklubber har til huse i historiske bygninger i Klareboderne i det centrale København, det der i gamle dage hed Tranens Kvarter. Tranen i Gyldendals bomærke stammer fra grundlægger Søren Gyldendals signetring, og fuglen har siden været forlagets bomærke. Som den står med en sten i den ene, løftede klo, er tranen et gammelt europæisk symbol på omhu og årvågenhed. Falder den i søvn, vil stenen falde – og vække fuglen.