Husk at logge ind for at tage stilling til Månedens bog

 
Månedens bog er en nyhed, der nøje udvælges af vores redaktør. Du kan læse mere om Månedens bog i medlemsbladet eller her på hjemmesiden. 

Afbestilling
Afhængig af dit medlemskab skal du enten selv bestille Månedens bog eller huske at afbestille bogen, hvis du ikke ønsker den tilsendt. Afbestillingsfristen står ved præsentationen af bogen i medlemsbladet og her på hjemmesiden. Du finder den ved at logge ind og vælge ’Månedens bog’ i menuen øverst på siden. 

Prisgaranti på Månedens bog
Vi er overbevist om, at du ikke finder Månedens bog billigere andre steder. Derfor har vi prisgaranti på bogen. Det betyder, at hvis du ser den aktuelle bog til en lavere pris i den periode, hvor den er Månedens bog, får du prisforskellen sat ind på din klubkonto. Så kan du bruge beløbet på dit næste bogkøb.

 

KRAP Grundbogen
MÅNEDENS BOG

KRAP Grundbogen

Lene Metner
Med denne grundbog beskrives KRAP-tilgangen, som den ser ud efter mere end 10 års brug. Bogen præsenterer de helt grundlæggende tanker og elementer i KRAP, som gennem cases og eksempler bliver sat i relation til praksis. Du kan læse om elementer som mestring, motivation, kompetenceudvikling og færdighedstræning, samtaler med KRAP som stillads, målsætning, dokumentation og beskrivearbejde samt implementering af KRAP.

KRAP både udspringer af praksis og har fokus på praksisnære metoder og redskaber. Teori er selvfølgelig nyttigt og nødvendigt, men udviklingen af teoretisk viden er ikke målet i sig selv. Målet er kort sagt en forbedret praksis, hvor du bedre er i stand til at navigere i virkelighedens udfordringer og opgaver.

Se Månedens bog i vores andre bogklubber

Månedens bog
KRAP Grundbogen
KRAP GrundbogenLene Metner
Buddenbrooks
BuddenbrooksThomas Mann
Ryst dig fri
Ryst dig friDavid Berceli
Sommeren 45
Sommeren 45Per Stig Møller
Verdens 100 klammeste dyr