Et fællesskab for dig, der tager din profession alvorligt

Pædagogisk Bogklub er din indgang til en verden fuld af inspiration, ny læring og nye metoder.

For os der har pædagogikken tæt inde på livet

Selv om politiske tiltag signalerer noget andet, er arbejdet med børn og unge et vigtigt og ansvarsfuldt job. Man er med til at forme en gruppe mennesker, lære dem at indgå i fællesskaber og sende dem godt på vej videre i livet. Derfor er man ofte på udkig efter ny viden, indsigter og metoder, så man kan blive fagligt opdateret og endnu dygtigere til sit pædagogiske arbejde.

Det har vi stor forståelse for i Pædagogisk Bogklub. Vi følger med i den seneste forskning og læser de bøger, der udkommer på området. Derfor kan vi udvælge de bedste til dig og de andre pædagogisk interesserede i vores fællesskab. Det kan både være nye bøger og klassikere om pædagogik, udviklingspsykologi, læring, vejledninger til bl.a. yoga og musik og meget mere. Altid så lærerige og velskrevne, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals bogklubber.

Velkommen i klubben.

- Sisse Tvegaard Andersen, redaktør i Pædagogisk Bogklub
10 tanker om leg
MÅNEDENS BOG

10 tanker om leg

I 10 TANKER OM LEG bliver du klog på, hvordan du skaber gode rammer for legen i hverdagen. Her gennemgår legeprofessor Helle Marie Skovbjerg, hvad leg egentlig er, hvordan den kan udfolde sig, og hvordan man som fagperson skaber de bedste rammer for leg. Det sker gennem 10 kapitler - tanker - om forskellige aspekter af legen. Det er for eksempel legens materialer, legens stemninger og legens steder. Her er mange konkrete eksempler fra Helle Marie Skovbjergs feltarbejde, og hvert kapitel afsluttes med et par gode råd til de voksne, der er en del af eller på sidelinjen af børns leg.

Bogen har en praktisk størrelse, der gør, at den er lige til at have med i tasken og tage frem, når der skal planlægges legeaktiviteter eller evalueres, hvordan det går med at lege i jeres dagtilbud. Den kan læses fra start til slut, eller du kan springe hen til de kapitler, der har din og dine kollegers særlige interesse.

Udvalgt af redaktøren i Pædagogisk Bogklub som Månedens bog i juli 2021.
Månedens bog pris229,95 kr.

Vi har tidligere læst

Vibeke Windeløv
Derfor læser jeg

Vibeke Windeløv

09-07-2021

Hun var i mange år synonym med Zentropa som Lars von Triers faste producer, og fra 2015 til 2017 var hun med-direktør for Betty Nansen Teatret. I Gyldendals Bogklubber er hun fast gæst i streamingprogrammet Månedens Bog, og her fortæller hun om sine yndlingsbøger. 

Flemming Møldrup
Derfor læser jeg

Flemming Møldrup

07-06-2021

Han er især landskendt som den ene af de to livsstilseksperter i tv-programmet ’Kender du typen’ og har også været vært på ’Vild med bøger’ på DR2. Nu er han aktuel med skilsmissebogen SLUG KAMELEN – DER KOMMER FLERE. Som læser sætter han pris på at lære noget nyt og nørdet  – om fx brænde eller bier.

Kristoffer Zøllner
Derfor læser jeg

Kristoffer Zøllner

27-05-2021

Du kender ham som vært på vores programmer Ugens bog og Månedens bog. Og nu er han tiltrådt som ny redaktionschef for Gyldendals Bogklubber. Mød ham her – og lad dig inspirere af hans bedste læseoplevelser.
Viser 3 ud af 18

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang