Et fællesskab for dig, der tager din profession alvorligt

Pædagogisk Bogklub er din indgang til en verden fuld af inspiration, ny læring og nye metoder.

For os der har pædagogikken tæt inde på livet

Selv om politiske tiltag signalerer noget andet, er arbejdet med børn og unge et vigtigt og ansvarsfuldt job. Man er med til at forme en gruppe mennesker, lære dem at indgå i fællesskaber og sende dem godt på vej videre i livet. Derfor er man ofte på udkig efter ny viden, indsigter og metoder, så man kan blive fagligt opdateret og endnu dygtigere til sit pædagogiske arbejde.


Det har vi stor forståelse for i Pædagogisk Bogklub. Vi følger med i den seneste forskning og læser de bøger, der udkommer på området. Derfor kan vi udvælge de bedste til dig og de andre pædagogisk interesserede i vores fællesskab. Det kan både være nye bøger og klassikere om pædagogik, udviklingspsykologi, læring, vejledninger til bl.a. yoga og musik og meget mere. Altid så lærerige og velskrevne, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals bogklubber.

Velkommen i klubben.

 

Som medlem hos os får du blandt andet:

Månedens bog 

Udvalgt af en redaktør med stor faglig indsigt og forståelse.Vil du springe over, gør du bare det.

Særlige klubpriser på de bedste bøger og spil
Få rabat på de bedste bøger om pædagogik, psykologi og læring - også børnebøger og spil med fokus på leg og læring. 

Læseoplevelser gennem brevsprækken
Vores magasin med udvalgte bøger, inspiration til dit arbejde, baggrundsstof og interviews. En faglig opdatering hver måned.

Et fagligt fællesskab
Du bliver en del af et fællesskab, hvor du kan tale om og dele ny viden med dine fagfæller. Klubben kan også fungere som et supplement til pensumlister og uddannelse. 

Jeg står på hovedet for at finde de bedste bøger om pædagogik, psykologi og læring til dig