34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Et fællesskab for dig, der tager din profession alvorligt

Pædagogisk Bogklub er din indgang til en verden fuld af inspiration, ny læring og nye metoder.

For os der har pædagogikken tæt inde på livet

Selv om politiske tiltag signalerer noget andet, er arbejdet med børn og unge et vigtigt og ansvarsfuldt job. Man er med til at forme en gruppe mennesker, lære dem at indgå i fællesskaber og sende dem godt på vej videre i livet. Derfor er man ofte på udkig efter ny viden, indsigter og metoder, så man kan blive fagligt opdateret og endnu dygtigere til sit pædagogiske arbejde.

Det har vi stor forståelse for i Pædagogisk Bogklub. Vi følger med i den seneste forskning og læser de bøger, der udkommer på området. Derfor kan vi udvælge de bedste til dig og de andre pædagogisk interesserede i vores fællesskab. Det kan både være nye bøger og klassikere om pædagogik, udviklingspsykologi, læring, vejledninger til bl.a. yoga og musik og meget mere. Altid så lærerige og velskrevne, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals bogklubber.

Velkommen i klubben.

- Sisse Tvegaard Andersen, redaktør i Pædagogisk Bogklub
Pædagogisk entreprenørskab
MÅNEDENS BOG

Pædagogisk entreprenørskab

Pædagogisk entreprenørskab er måske nok et nyt begreb, men at pædagoger sætter gang i kreative og nytænkende måder at gøre ting på, er bestemt ikke noget nyt. Dansk pædagogisk historie er fyldt med folk, der med mod, visioner, kreativitet og handlekraft har været i stand til at skabe nye metoder, bevægelser og initiativer til glæde for både voksne og børn.

Mikkel Snorre Wilms Boysen argumenter i bogen PÆDAGOGISK ENTREPRENØRSKAB for, at den moderne pædagogik skal bygge videre på den tradition. Han giver en grundig definition af pædagogisk entreprenørskab og leverer en ramme for at arbejde med entreprenørskab på pædagogikkens egne præmisser.

Bogen er spækket med eksempler på inspirerende entreprenører, og hvert kapitel afsluttes med handlepunkter, så du kan gå i gang med det samme.
Månedens bog pris249,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Charlotte Rørth

10-06-2022

Charlotte Rørth er journalist og forfatter til bestselleren JEG MØDTE JESUS om hendes eget skelsættende møde med det uforklarlige, og senest har hun udgivet bogen GUD, DU ER JO LIGE HER. Selv finder hun både glæde, trøst og tro i skønlitteraturen.

Derfor læser jeg

Ritt Bjerregaard

19-05-2022

Ritt Bjerregaard har adskillige ministerposter bag sig, er tidligere overborgmester i København, og så er hun en ivrig romanlæser og med i en fast læseklub. Som forfatter har hun udgivet sine erindringer og er lige nu aktuel med bogen VANDRELYST.

Derfor læser jeg

Bo Lidegaard

02-05-2022

Bo Lidegaard er historiker og blandt andet tidligere chefredaktør på Politiken. Han er forfatter til en lang række anmelderroste bøger om dansk historie og er selv en nysgerrig læser af velformidlede fagbøger og store, klassiske romanfortællinger. 

Viser 3 ud af 34

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang