34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 34 kr.

Et fællesskab for dig, der tager din profession alvorligt

Pædagogisk Bogklub er din indgang til en verden fuld af inspiration, ny læring og nye metoder.

For os der har pædagogikken tæt inde på livet

Selv om politiske tiltag signalerer noget andet, er arbejdet med børn og unge et vigtigt og ansvarsfuldt job. Man er med til at forme en gruppe mennesker, lære dem at indgå i fællesskaber og sende dem godt på vej videre i livet. Derfor er man ofte på udkig efter ny viden, indsigter og metoder, så man kan blive fagligt opdateret og endnu dygtigere til sit pædagogiske arbejde.

Det har vi stor forståelse for i Pædagogisk Bogklub. Vi følger med i den seneste forskning og læser de bøger, der udkommer på området. Derfor kan vi udvælge de bedste til dig og de andre pædagogisk interesserede i vores fællesskab. Det kan både være nye bøger og klassikere om pædagogik, udviklingspsykologi, læring, vejledninger til bl.a. yoga og musik og meget mere. Altid så lærerige og velskrevne, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals bogklubber.

Velkommen i klubben.

- Sisse Tvegaard Andersen, redaktør i Pædagogisk Bogklub
Børns sprogtilegnelse
MÅNEDENS BOG

Børns sprogtilegnelse

Grundig og brugbar bog om små børns sprogudvikling. BØRNS SPROGTILEGNELSE præsenterer den nyeste forskning i og viden om dansk sprogtilegnelse sat op i overskuelige kapitler om for eksempel lyde, ord og grammatik og lærer dig, hvordan sproget påvirker børns kognitive og sociale udvikling.

Du bliver også klogere på, hvordan du støtter sprogtilegnelsen hos børn, der stammer, har høretab eller børn, der vokser op i et hjem, hvor der tales flere eller andre sprog end dansk. Og endelig får du konkrete råd til, hvordan du kan arbejde aktivt med at støtte børnenes sprog i dit daglige pædagogiske arbejde, og hvordan du kan opdage og støtte børn, der har brug for ekstra hjælp til at tilegne sig sproget.

OBS! Bogen kan først leveres fra den 4. februar, men du kan allerede bestille den nu, så du er sikker på at få dit eksemplar, så snart den er på lager. 

Bogens forfattere og redaktører er børnesprogforskere fra Københavns Universitet, Syddansk Universitet og Aarhus Universitet. Følgende har bidraget til bogen: 
Laila Kjærbæk 
Ditte Boeg Thomsen
Marit C. Clausen 
Fabio Trecca 
Mads Nielsen
Signe Klok Jensen
Bjarne Dammsbo
Annette Esbensen 
Rikke Vang Christensen 
Cecilia Brynskov 
Holger Juul
Anna Steenberg Gellert 
Kikke Førsteliin Andersen 
Månedens bog pris299,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Bente Scavenius

24-01-2022

Bente Scavenius er kunsthistoriker, litteraturelsker og forfatter til en lang række bøger, bl.a. DANMARKSBILLEDER om danmarksskildringer i malerkunsten og litteraturen. Inden sovetid kaster hun sig gerne over en stor historisk slægtsroman, en klassiker eller noget ny nordisk litteratur.

Derfor læser jeg

Pelle Dragsted

03-01-2022

Udover sit virke som politiker er Pelle Dragsted forfatter til bestselleren NORDISK SOCIALISME, hvor han giver sit bud på en demokratisk økonomi. Når han selv læser, er det alt fra økonomisk teori og historiske bøger til ny dansk skønlitteratur, der kan komme ned fra bogreolen. Få hans anbefalinger her. 

Derfor læser jeg

Ibi Støving

03-12-2021

TV-vært og skuespiller Ibi Støving er en lidenskabelig læser med en forkærlighed for historiske romaner, umulig kærlighed, magi og absurd humor. Da hun var alvorlig syg, var bøgerne hendes flugtvej. Og så er hun måske Danmarks største fan af den norske forfatter Lars Mytting.

Viser 3 ud af 27

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang