34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Et fællesskab for dig, der tager din profession alvorligt

Pædagogisk Bogklub er din indgang til en verden fuld af inspiration, ny læring og nye metoder.

For os der har pædagogikken tæt inde på livet

Selv om politiske tiltag signalerer noget andet, er arbejdet med børn og unge et vigtigt og ansvarsfuldt job. Man er med til at forme en gruppe mennesker, lære dem at indgå i fællesskaber og sende dem godt på vej videre i livet. Derfor er man ofte på udkig efter ny viden, indsigter og metoder, så man kan blive fagligt opdateret og endnu dygtigere til sit pædagogiske arbejde.

Det har vi stor forståelse for i Pædagogisk Bogklub. Vi følger med i den seneste forskning og læser de bøger, der udkommer på området. Derfor kan vi udvælge de bedste til dig og de andre pædagogisk interesserede i vores fællesskab. Det kan både være nye bøger og klassikere om pædagogik, udviklingspsykologi, læring, vejledninger til bl.a. yoga og musik og meget mere. Altid så lærerige og velskrevne, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals bogklubber.

Velkommen i klubben.

- Sisse Tvegaard Andersen, redaktør i Pædagogisk Bogklub
Sanselige legeprojekter
MÅNEDENS BOG

Sanselige legeprojekter

Kan man lave legeprojekter med helt små børn? Ja, mener Alice Kjær, der står bag bogen SANSELIGE LEGEPROJEKTER MED 0-2-ÅRIGE. Det kræver noget andet, end når man arbejder med større børn, og de pædagogiske overvejelser er nogle andre. Men projektarbejde kan imødekomme selv helt små børns udviklingsniveau og tilføre et værdifuldt bidrag til børnenes måde at erobre verden på. 

Bogen er inspireret af projektarbejde som metode og arbejdsform, der praktiseres i Reggio Emilia-pædagogikken. Den er udviklet i byen Reggio Emilia i Norditalien, hvor man i mange år har arbejdet med projektarbejde i dagtilbud. Her tager man udgangspunkt i børns kompetencer, viden og nysgerrighed. 

I bogen bliver I grundigt klædt på til at lave legeprojekter med små børn, hvor de får lov til at bruge alle deres sanser og selv påvirke, hvordan projektet udvikler sig. Den går dejligt praktisk til værks med idéer til materialer, måder at planlægge og organisere personalets tid på og detaljerede beskrivelser af konkrete projekter. Den indeholder skønne billeder af børn, der udforsker blade, rører ved malertape og undersøger toiletpapirets muligheder.

Udvalgt af redaktøren for Pædagogisk Bogklub som Månedens Bog i november 2022. 
Månedens bog pris219,95 kr.

Vi har tidligere læst

Sissel-Jo Gazan
Derfor læser jeg

Uffe Elbæk

14-11-2022

Uffe Elbæk er nok mest kendt for sin politiske rolle som stifter og tidligere leder af Alternativet, men han er også journalist og foredragsholder. Her fortæller han om nogle af sine allerstørste læseoplevelser.
Sissel-Jo Gazan
Derfor læser jeg

Sissel-Jo Gazan

17-10-2022

Sissel-Jo Gazan er kendt og elsket for sine romaner, der kombinerer videnskabelige emner og samfundsengagement med masser af spænding. Her anbefaler hun nogle af sine favoritter.

Derfor læser jeg

Hanne-Vibeke Holst

23-09-2022

Hanne-Vibeke Holst er en af Danmarks mest populære forfattere, mens du venter på Holsts nye roman KRIGER UDEN MASKE, kan du kaste dig over nogle af alle de gode bøger, hun anbefaler her.

Viser 3 ud af 41

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang