34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.
Rasmus

Rasmus Navntoft Pedersen, redaktionschef, Gyldendals Bogklubber

Lige nu læser jeg…

LATTER I MØRKET af Vladimir Nabokov. Jeg elsker korte romaner med masser af hurtig handling, og denne her har det hele: Utroskab, en ond affære mellem en ung kvinde og en midaldrende mand, tragiske dødsfald, familiefejder og mord i mørket. Alt det man ikke ønsker skal ske i ens liv, men som man – eller i hvert fald mig – sluger råt når det foregår i en bog, på sikker afstand af virkeligheden. 

Jeg bruger bøger til …. 
alt muligt. Til at slippe væk fra hverdagen, fra dejlige børn der larmer lidt for meget og fantastiske kolleger, der skriver mails på samlebånd. Til at få et godt grin, blive underholdt og fordoble verden. Med en god bog i hånden behøver man ikke nøjes med at leve sit eget liv. Man kan også leve alle mulige andre spændende personers liv. Bare man lige husker at være sig selv når børnene kalder ….  

Når jeg ikke bruger min (fri)tid i oktober på at læse, skal jeg… 
begynde at skrive mine erindringer, det er så moderne. Nej, så skal jeg cykle en tur gennem byen, gerne forbi Vestre Kirkegård, en overset perle midt i byen (næsten), og for mig et trip down memory lane til dengang jeg rullede børnene rundt i barnevogn. Og så tænker jeg også, at vi skal samle kastanjer og købe Halloween-kostumer i Disney-butikken, det er helt faste oktober-ting.