34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Bogsnak

Få inspiration til gode læseoplevelser med børn, og læs om de kendte forfatteres egne bogminder og læsevaner.
Bogsnak

Bamselægen Sandra Meinich Juul

14-11-2022

Hun elsker at læse højt i sengen, græder til H.C. Andersens eventyr og har kigget efter Narnia i adskillige garderobeskabe. Sandra Meinich Juul fortæller om læsevaner og børnebøger.
Bogsnak

Adam O.

23-09-2022

HOBBITTEN, DEN UENDELIGE HISTORIE og ALICE I EVENTYRLAND er nogle af de historier, der har gjort stort indtryk på forfatteren Adam O.

Bogsnak

Gry Jexen

05-09-2022

Hun blander børne- og voksenbøger sammen på hylderne, ville gerne være lige så modig som Ronja Røverdatter og bliver rørt, når hun genoplever bøgerne sammen med sin lille søn. Gry Jexen fortæller om sine bogvaner og læselyst.

Bogsnak

Lasse Madsen & Ane Høgsberg

12-08-2022

Når der skal læses højt hjemme hos komikerparret Lasse Madsen og Ane Høgsberg, er der både fagbøger, humor og bil-lyde på programmet.

Bogsnak

Sofie Maria Brand

01-07-2022

Hun griner af Pippi Langstrømpes geniale idéer, kan et hav af børnerim udenad og elsker, når bøger giver børn mulighed for at fordybe sig. Mød Sofie Maria Brand, der er forfatter til nogle af bogklubbens mest populære faktabøger for børn. 

Bogsnak

Lærke Bagger

10-06-2022

Hun er kæmpefan af De 5, læser kogebøger højt for sin datter og drømte som barn om at hedde Snøvsen til mellemnavn. Mød strikdesigner Lærke Bagger. 

Bogsnak

Petra Nagel

02-05-2022

Hun elsker bøger med trylleri, er vild med Blueys far og bruger højtlæsning som våben i kampen mod for meget skærmtid. Tv-vært Petra Nagel fortæller om sine læsevaner.

Bogsnak

Pelle Hvenegaard

13-04-2022

For Pelle Hvenegaard kan bøger både bruges, når man har brug for en god griner, til at fremkalde gamle minder og når datteren skal forberedes på at starte i skole. 

Bogsnak

Thomas Brunstrøm

21-03-2022

Han finder inspiration til bøger, når han går, drømmer om at være detektiv og har lært det meste af det, han ved om historie, fra Fedtmule. Forfatteren til bøgerne om Sallys far fortæller om sine læsevaner.

Bogsnak

Lise Rønne

07-03-2022

Hun elsker rim og remser, hang ud på biblioteket som træt småbørnsmor og insisterer på at læse et særligt H.C. Andersen-eventyr højt for sine børn. Bliv klog på Lise Rønnes læsevaner.

Bogsnak

Kim Fupz Aakeson

14-02-2022

Han skriver børnebøger til sig selv, elsker at læse højt, og ville skabe fred i verden, hvis han fik lov at være Gummi-Tarzanfor en dag. Mød forfatteren Kim Fupz Aakeson.

Kristian Gintberg
Bogsnak

Kristian Gintberg

10-09-2021

Han griner af Strids tegninger, kunne godt tænke sig at besøge Mumi-dalen og elsker bøger skrevet af nørdede og interessante mennesker. Læs mere om forfatter og tv-vært Kristian Gintbergs forhold til børnebøger her.

Viser 12 ud af 21