34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 34 kr.

Boganbefalinger

Få anbefalinger fra vores forfattere og redaktører.


BENTE KLARLUND

Bente Klarlund, overlæge

Alle tiders bøger vi læser sammen

”Til de små i familien vil jeg købe ALLE TIDERS BØGER VI LÆSER SAMMEN, som er en vidunderlig samling af de børnebøger, jeg selv holder allermest af. Den glæder jeg mig til at læse højt.” 

Med forord af h.k.h. Kronprins Frederik ”Den nærhed og fordybelse, der opstår, når man sammen med sit barn bladrer i en god bog og er fælles om en god historie, er måske endnu mere dyrebar i en verden, hvor alting går hurtigt, og digital underholdning fylder mere og mere.”
Anne hjernoe

Anne Hjernøe, TV-vært og kogebogsforfatter

LET GANG PÅ JORDEN

”Jeg vil forære nyudgivelsen af Agnes Henningsens selvbiografiske værk LET GANG PÅ JORDEN til alle familiens unge kvinder: Min datter, niecer, bonusdøtre og svigerdøtre. Bøgerne giver et vidunderligt indblik i en kvindetid, der var noget udover det sædvanlige. Agnes er sulten på livet, på mænd og på oplevelser på en helt befriende måde. Hun mødes, taler, lytter, skriver og rejser med datidens store kunstnere. Og hvor ville jeg gerne sidde med til bords, når hun spiser med Drachmann, Brandes og Wied. Jeg savnede Agnes, som jeg ville savne en nær, mistet veninde, da jeg var færdig med at læse.”
line friis

Line Friis, biolog og vært på Gyldendals børneserie wow

DET BLIVER IKKE VÆK

”Min mand skal have DET BLIVER IKKE VÆK af Jørgen Leth. Ikke fordi han selv er hverken gammel eller gnaven (endnu), men fordi han elsker Jørgen Leths sprog og beskrivelser af verden. Og jeg elsker ham.

Til mig selv køber jeg - og pakker fint ind, så jeg ikke kommer til at smuglæse - Jonas Jonassons HÆVNEN ER SØD A/S. Hans finurlige, tænksomme og utroligt humoristiske måde at flette historier sammen på er formidabel. Det er som at spise slik med lidt vitaminer i.”